PS5 Yardım Ps5 fat 1216 ce-108255-1 ve kapanma

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde mustibursa tarafından oluşturulan Ps5 fat 1216 ce-108255-1 ve kapanma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 fat 1216 ce-108255-1 ve kapanma
Konbuyu başlatan mustibursa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mustibursa

mustibursa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2013
65
5
8
46
Selamün aleyküm arkadaşlar.ps5 fat 1216 cihazim var.cihaz cdle yada cdsiz cogu ps4 oyunu oynatiyordu.ps5 oyunlarinda ama cokme olup anamenuye atıyordu.isinma fan sesi kapanma yoktu.cihazi duz dik kullanimdan ters dik kullanima aldım oyuna girip kisaa zamanda isinma uyarisi verip 3biple kapandi.tekrar duz dik koyup cihazda ps5 cdli ve cdsiz hafizadan gta 5 ps5.spiderman 2 ps5 oyunlarini saatlerce 2gun oynadim.tekrar cihaz ayni duruma dustu.anladigim kadariyla cihazda metal likit kaymasi var dik dururken duz sekilde degmedigi alan uyari veremeden uygulama kapatiyo.twrs cevirince kayan sivi birden kapatmiyor uyari vercek zamani oluyor.database tamiri recovery yazilimlar herşeyi yaptım.usb 30 ile oyun çalıştırdım .anamenude saatlerce bisi plmuyo youtube ayni sekilde.oneriniz varmk yasaysniniz varmi nu problemi